Активісти заблокували всі входи та виходи з Лук'янівського СІЗО

Протестувальники занепокоєні, що заарештованих беркутівців можуть відпустити на поруки.

Сьогодні, 25 листопада, активісти, які називають себе організацією "Вільні люди", заблокували виходи та виїзди з Лук'янівського СІЗО у Києві.

Як передає кореспондент ТСН з місця подій, активісти пояснюють свою акцію інсайдерською інформацією, що нібито беркутівців, затриманих за підозрою у злочинах проти майданівців, мають з СІЗО вивезти до суду, де відбудеться допит Януковича, а звідти їх відпустять на поруки. Тому активісти не хочуть випускати машини з беркутівцями з території СІЗО.

Акція відбувається за підсиленої охорони з боку спецпризначенців, СБУ та поліції. Активістів на місці близько півсотні, і вони продовжують прибувати. Керівництво ізолятору виходило до активістів та просило розблокувати виїзди. На що протестувальники запевнили, що авто випускатимуть, але тільки ті, в яких немає беркутівців.

Нагадаємо, про дозвіл на допит Януковича повідомили 22 листопада, за даними ЗМІ на судове засідання акредитувались майже 300 журналістів. Після допиту Янукович збирає прес-конференцію. А сам допит можна буде подивитись онлайн.

 Кореспондент ТСН Іван Гребенюк

Повʼязані теми:

Наступна публікація