Біля столичного супермаркету зарізали 24-річного хлопця

Біля столичного супермаркету зарізали 24-річного хлопця

Фото: УНІАН

Хлопець отримав значні ножові поранення у бійці.

Біля столичного супермаркету в Дарницькому районі вбили 24-річного хлопця.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Києві.

"О 5-й годині ранку до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення від охоронця супермаркету, який виявив мертвого чоловіка. На місце прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду тіла судово-медичний експерт виявив кілька колото-різаних ран грудної клітини та живота", - повідомили в поліції.

Правоохоронці з'ясували, що компанія хлопців випивала біля магазину, між ними виник конфлікт та розпочалася бійка, внаслідок чого 24-річний молодик отримав ножові поранення.

Як повідомили у поліції, охоронець супермаркету одразу ж викликав швидку медичну допомогу, але потерпілого не вдалося врятувати. Від отриманих ран він помер на місці.

Слідчими було відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

Наразі правоохоронці вживають всі заходи, спрямовані на затримання злочинця. З'ясовуються всі обставини даної події. Тіло потерпілого направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, у Києві в Дарницькому районі на дитячому майданчику виявили труп чоловіка.  2 травня вранці в київському управлінні національної поліції отримали повідомлення про те, що на вулиці Ревуцького у дворі житлового будинку на дитячому майданчику лежить чоловік без ознак життя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація