Брат Мельника влаштував автоперегони Ірпенем, тікаючи від журналістів

Брат Мельника влаштував автоперегони Ірпенем, тікаючи від журналістів

Олександр Мельник розповів, хто винен у втечі екс-ректора.

Брат Мельника намагався втекти від журналістів
Брат колишнього ректора-втікача Олександр Мельник запевнив, що не передавав Петру Мельнику свій паспорт, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Власні джерела ТСН в МВС підтвердили, що екс-ректор Податкової академії виїхав з України в ніч проти 10 серпня і скористався при цьому паспортом брата. У Білорусі він уже продемонстрував свій паспорт, і втікача пропустили.

У Білоруській прикордонній службі факт перетину кордону не спростували, а українська прикордонна служба заявила, що вперше про таке чує.

За даними ТСН, Петро Мельник втік в Австрію.

ТСН спробувала поговорити з братом екс-ректора і попросити його показати свій паспорт. Проте спершу Олександр Мельник тікав, і знімальній групі довелося влаштувати справжні автоперегони Ірпенем. Потім він таки зупинився, але паспорт не показав, заявив, що не знає, де він.

Сліди Петра Мельника знайдені у Австрії

Сліди Петра Мельника знайдені у Австрії

Так само він не знає і про місцезнаходження брата.

"Стерегти треба було! Ви попитайте тих, що упустили його! Якщо навіть й пройшов кордон з моїм паспортом, то там не Петро Володимирович винуватий, а ті, хто його упустив", - вважає Олександр Мельник.

Нагадаємо, що адвокат Мельника Місюна переконував, що екс-ректор знаходиться в Україні та перебуває на лікуванні. Він заявив, що той виходив з ним на зв'язок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація