Через нестачу постільної білизни із Києва затримали п'ять потягів

Через нестачу постільної білизни із Києва затримали п'ять потягів

Фото: УНІАН

Залізничники відзвітували про проблеми у роботі прально-прасувального комплексу

Вчора, 13 червня, у Києві затрималося відправлення одразу п'яти пасажирських потягів через неможливість оперативно укомплектувати їх білизною. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

За даними залізничників, понад 200 пасажирам, які відмовилися від поїздки, повернули гроші за квитки у повному обсязі. Про відставання від графіка руху поїздів пасажирів постійно інформували. Їм безкоштовно запропонували скористатися залами очікування, дитячим залом та  залом підвищеного комфорту.

"Ті, хто відмовився від поїздки, мали можливість повернути квитки, для цього були відкриті шість залізничних кас (5 на Центральному вокзалу, 1 на Південному).  Кошти за невикористані квитки понад 200 пасажирам повернули у повному обсязі – загалом більше 38 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Укразалізниця вибачалася перед пасажирами за вимушені затримки, що стосувалися потягів № 49 Київ – Трускавець, № 6 Київ – Москва, № 124 Київ – Костянтинівка, № 134 Київ – Лисичанськ та № 298 Київ – Херсон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через брак мастила в Україні можуть зупинитися пасажирські перевезення. Через рішення суду на користь одного з учасників конкурсних торгів галузь за кілька днів взагалі залишиться без мастила і не зможе здійснювати перевезення, у тому числі в зону АТО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація