Через сильний снігопад до Києва обмежать в'їзд транспорту

Через сильний снігопад до Києва обмежать в'їзд транспорту

Фото: УНІАН

Вантажівки не пропускатимуть до столиці із 16:30 понеділка.

У понеділок, 25 січня, через погіршення погодних умов до Києва обмежать в'їзд великогабаритного транспорту.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

"У зв'язку з погіршенням погодних умов – посиленням снігопаду, – керуючись прогнозом Українського гідрометцентру, Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА прийняла рішення обмежити в'їзд до столиці великогабаритного транспорту сьогодні, 25 січня, із 16:30", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що обмеження діятиме до 19:30 понеділка.

Як пояснили у КМДА, завдяки таким діям снігоприбиральна техніка зможе оперативно розчищати дороги від снігу і водночас у столиці уникнуть утворення заторів.

До того ж на найбільш складних та навантажених спусках та підйомах міста рятувальники спільно з патрульною поліцією організують чергування тягачів.

Нагадаємо, що минулого тижня аномальні снігопади паралізували рух у п'ятьох областях на Півдні та в Центрі. Кілька діб траси для проїзду там узагалі були закритими, на деяких рух досі обмежений. У школах через негоду скасували навчання. Аеропорти Дніпропетровська, Одеси та Харкова скасували рейси. Обледенілі дроти рвалися під вагою криги – сотні сіл та містечок залишилися без світла. До деяких ремонтні бригади не могли пробитися майже тиждень, адже навіть на уже розчищених шляхах ураганний вітер надував нові кучугури.

Повʼязані теми:

Наступна публікація