Дивовижний пацієнт: у Києві травмований пес з останніх сил доповз до приймального відділення лікарні

Дивовижний пацієнт: у Києві травмований пес з останніх сил доповз до приймального відділення лікарні

Собаку побачили наприкінці дня у столичній міській клінічній лікарні № 4.

У Києві поранений собака сам прийшов до травмпункту лікарні. Там чотирилапу оглянули, але на лікування відправили все ж до спеціалізованої ветеринарної клініки, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Через бічний вхід заходить собака. Ледве-ледве. Вона зайшла і впала, лягла просто тут на дорозі. Тобто вона потребувала допомоги, вона просила", - розповіла невролог Алла Лащук. За її словами, тварина дозволила себе оглянути, а коли було боляче – скавчала, але не кусалася. Медики вирішили, що собака домашній, але або потрапив під машину, або хтось його побив. Лікарі звернулися до волонтерів, і вже ті відвезли чотирилапого пацієнта до ветклініки. Там зашили та обробили рану, вкололи антибіотики та провели інші необхідні маніпуляції.

У Києві поранена собака сама прийшла до травмпункту лікарні

У Києві поранена собака сама прийшла до травмпункту лікарні

Рятувальники опублікували фото собаки в інтернеті. Там його і побачили Аліса з Олександром – подружжя, яке п'ять років опікувалося собакою. Тварину звати Найда, вона разом із іншими псами жила у дворі на Борщагівці, а зникла в новорічну ніч. "Її дуже цінували за інтелект і красу. Думаю, недоброзичливці її вивезли, котрим вона не подобалася", - каже Аліса Козачкова.

Собаку повернули додому, але подружжя переживає, що з неї хтось знову можу познущатися. Тож для тварини шукають нового власника.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

Повʼязані теми:

Наступна публікація