До Музею Ханенків люди годинами стоять у черзі, щоб подивитися на італійські шедеври

До Музею Ханенків люди годинами стоять у черзі, щоб подивитися на італійські шедеври

Фото: ТСН.ua

У черзі чекають сотні людей

До Музею Ханенків на тимчасову виставку знайдених українськими прикордонниками світових шедеврів, викрадених в італійській Вероні, приходять подивитися тисячі людей. Люди стоять у довжелезних чергах.

Повідомляє кореспондент ТСН Людмила Бадалян.

Нагадаємо, що вкрадені 17 шедеврів українські прикордонники знайшли на Одещині. Їх виявили місяць тому на маленькому острові посеред Дністра. Портрет дами Рубенса, пейзажі Йоде, Мадонна Тінторетто, і навіть візитівка Веронського музею – Мадонна з перепелицею Пізанелло. Офіційна вартість усіх картин – 16 мільйонів євро, однак лише одна ця ікона на чорному ринку коштує 15 мільйонів доларів. Злодії нашвидкуруч вирізали полотна з рам.

Фото: ТСН.ua

Виставка триватиме до 22-го червня і заради того, щоб всі мали змогу познайомитись із творами видатних живописців, час роботи музею подовжено до 20:00. Каси працюють до 19:30.

Читайте також: 10 найгучніших викрадень творів мистецтва

Вартість квитка: 70 грн – для дорослих (30 грн вхідний квиток + 40 грн виставка), 37 грн – для студентів та 22 грн – для школярів та пенсіонерів.

В неділю для студентів та школярів вхід до музею безкоштовний, тому оплачується лише комерційна виставка – 10 грн – школярі та 20 грн – студенти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація