Догхантер назвав вибух у своєму будинку тероризмом

Догхантер назвав вибух у своєму будинку тероризмом

Фото: npu.gov.ua

Чоловік каже, що у будинку, де стався вибух, він майже не буває.

Вибухове послання для шкуродера. У Дніпровському районі Києва невідомі заклали гранату у житловій багатоповерхівці. Там мешкає відомий мисливець на собак Олексій Святогор. Вибуховий пристрій встановили у його поштовій скринці, але замість догхантера постраждав його брат, йдеться в ТСН.12.00.

Чоловік отримав незначні травми і від госпіталізації відмовився.

Той, кому призначалася граната, обурений, він запевняє, цей вибух справа рук зоозахисників. Чоловік в цьому впевнений, адже на його рахунку вже сотні вбитих собак.

Олексій переконує, що тут лише прописаний і буває дуже рідко.

"Я тут не живу, лише прописаний, приходжу забирати пошту, тут ризик мене дістати був би мінімальним", - каже чоловік.

За попередніми даними, вибухнула граната РГД-5. Поштові скриньки забрали на експертизу.

У поліції цю подію кваліфікували як замах на вбивство. Утім, той, кому призначалася граната каже, це - тероризм.

"Будемо називати речі своїми іменами. Був здійснений терористичний акт. Ті негідники, покидьки, мерзотники не рахуючись, що в під'їзді може перебувати хто завгодно, добре я там комусь не подобаюсь, але ж треба думати, що там люди ходять зовсім "ліві", непричетні, ті ж родичі", - каже Олексій.

Та навіть після того що відбулося, від своїх поглядів з приводу безпритульних тварин не мінятиме. Хіба що буде тепер обережнішим.

Нагадаємо, що ім'я Олексія Святогора давно відоме київським зоозахисникам. Сьогодні на нього вони чекали із акцією протесту під стінами Шевченківського райсуду Києва. Уже кілька років Феміда розглядає справу проти захисниці Аліни Костенко. Святогор подав на неї до суду за те, що під час телешоу, присвяченого діяльності догхантерів, та не витримала і вдарила його. Розгляд справи перенесли на 9 березня.

"Подав до суду на Аліну за те, що вона не витримала, бо він в соцмережах веде пропаганду, і труїв собак не тільки безпритульних, а й в притулки підкидав, і домашнім тваринам", - каже учасниця акції.

У Києві невідомі заклали гранату у житловій багатоповерхівці

У Києві невідомі заклали гранату у житловій багатоповерхівці

Повʼязані теми:

Наступна публікація