ДТП з сином депутата Молотка: Водія Mersedes не стали затримувати

ДТП з сином депутата Молотка: Водія Mersedes не стали затримувати

Фото: Facebook/Киев Оперативный

У поліції повідомили подробиці аварії.

У прес-службі поліції Києва розповіли ТСН всі обставини ДТП, у якій засвітився син нардепа Ігоря Молотка.

Як повідомив керівник прес-служби патрульної поліції Віктор Шеверда, патруль близько 5 ранку побачив Mersedes, який рухався проспектом Перемоги і порушив правила дорожнього руху. Поліція намагалась зупинити порушника, використовуючи світлові маячки та звукові сигнали, проте авто продовжувало рух.

В районі Індустріального мосту Mersedes намагався зупинити інший патрульний екіпаж. Автомобіль, утікаючи, допустив зіткнення з патрульним автомобілем та автомобілем Daewoo Matiz, пошкодивши при цьому два своїх колеса, але продовжив рух. Проїхавши ще декількасот метрів, водій зупинився на перехресті вулиця Героїв Севастополя та Борщагівської.

З Мерседеса вибігли двоє людей і побігли в бік вулиці Івана Леспе. Одні патрульні побігли наздоганяти втікачів. Решта – надавала допомогу чотирьом постраждалим, які були в автомобілі Daewoo Matiz. Зрештою полісмени затримали двох людей, яких впізнали свідки. Водій автомобіля від обслідування відмовився. Хоча мав ознаки сп'яніння. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, затриманих відвезли до Солом'янського управління поліції. Далі із затриманими вже працювали слідчі. Водія було доставлено до медичної установи, де він відмовився від здачі всіх біологічних рідин з організму та відмовився від проходження обслідування в медичній установі. Однак, є висновок нарколога про характерні ознаки алкогольного сп'яніння водія.

У патрульній поліції відмовились розголошувати ім'я водія авто та чи він є сином депутата. Однак повідомили, що за їхніми даними затриманого на даний момент відпустили з відділка. Втім, кримінальну справу відкрито.

Нагадаємо, у ніч проти неділі у столиці Mersedes на великій швидкості допустив зіткнення з патрульною машиною та ще одним легковиком. До лікарні потрапило четверо осіб. А двоє молодиків спочатку намагались тікати на Mersedes, а коли в авто пошкодило колесо, побігли дворами, їх затримали поліцейські. Нардеп Ігор Молоток підтвердив, що один з молодиків - його син, пообіцяв всіляке сприяння слідству та компенсацію лікування постраждалим.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація