Двоє постраждалих у кривавій аварії на Петрівці досі в реанімації

Двоє постраждалих у кривавій аварії на Петрівці досі в реанімації

Фото: facebook.com/dtp.kiev.ua

Причину ДТП поліція обіцяє назвати ближчим часом.

У Києві легковик протаранив зупинку громадського транспорту біля заводу "Маяк". Це одна з найбільших дорожніх аварій у Києві цього року, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На автобусній зупинці загинула 60-річна жінка. Шестеро людей травмовані. Серед них – і водій червоного "Опеля", який влетів у натовп людей.

Свідки і поліцейські озвучують різні схеми ДТП. Кермувальник "Опеля" каже, що його підрізали.

"Стояв на зупинці. Почув різкий удар в зад. Люди почали кричати. Я відкрив двері і начали витягувати людей з-під тієї машини, яка зажала людей на зупинці", - розповів водій автобусу Ігор.

У Києві легковик протаранив зупинку громадського транспорту біля заводу "Маяк"

У Києві легковик протаранив зупинку громадського транспорту біля заводу "Маяк"

Постраждалих відвезли до київської лікарні швидкої допомоги. Один чоловік отримав допомогу на місці і поїхав додому. Двоє лежать у травматології. У чоловіка перелом стегна, у жінки – обох ніг. Зі сторонніми вони не спілкуються.

Ще у двох потерпілих тяжкий стан. Чоловіки 30 та 57 років у реанімації. Вони житимуть, прогнозують лікарі.

"У них поєднана травма. Черепно-мозкова і скелетна травма. Переломи нижніх кінцівок, верхніх кінцівок. Це тяжка травма. Вони були прооперовані вчора. Вони вже практично вийшли з травматичного шоку", - розповів заступник головного лікаря лікарні швидкої допомоги Іван Березенко.

Водій, який влетів у зупинку, теж у лікарні з травмою голови та передпліччя. Він затриманий, чекає рішення суду щодо запобіжного заходу. Йому 28 років, киянин. Пив чи ні, поліція цього не розкриває.

"Проводяться усі необхідні експертизи. Незабаром будуть готові, можна дізнатися, чи знаходився він у наркотичному сп'янінні, чи не знаходився", - розповів патрульний поліцейський Олексій Оленін.

Раніше повідомлялося, що момент аварії потрапив на камери сервісу Videoprobki. На ньому видно, як червоний легковик рухаючись у крайній лівій смузі з боку вулиці Олени Теліги, виїжджає з проїжджої частини і влітає у зупинку.

Кореспондент ТСН Станіслав Фещенко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація