Екскаватори "Київводоканалу" відкорковують ковшами пиво та танцюють польку

Екскаватори "Київводоканалу" відкорковують ковшами пиво та танцюють польку

У Києві трактори злилися у запальному "танці"

Найбільш досвідчені керманичі навіть можуть дати прикурити ковшем свого трактора.

У Києві відбулося шоу екскаваторів, на якому махіни танцювали польку, ставали дибки, відкорковували пляшки з пивом і навіть запалювали сірники, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Трактористи "Київводоканалу" примушують залізних роботяг із великими ковшами їздити вихиляса, а потім і взагалі зливаються в запальному танці.

Тож якщо на трасі десь сталася аварія, а працівники "Водоканалу" дуже довго їдуть - не ображайтеся, вони не байдикують, а витанцьовують польку.

5 листопада на танцювальному майданчику виступили перші серед найкращих. Хлопці вже років 7 тренуються на своїх екскаваторах. Найвидовищніший номер - це відкорковування пляшки пива ковшем.

У Києві відбулося шоу екскаваторів

У Києві відбулося шоу екскаваторів

Тракторист Павло Мощицький показує, що може навіть дати комусь прикурити не виходячи з машини. Спочатку ковшем він підпалює великий сірник, а потім - запальничку.

Павло запевняє, що керівництво не проти такого хобі своїх працівників.

І Павло, і його напарник переконують, що трактори звичайні, не підготовлені,і взагалі техніка, хоч і хороша, але у їхній справі не головне. Найважливіше, кажуть хлопці, мати відчуття екскаватора, злитися з ним у єдине ціле.

Кореспондент ТСН Олександр Загородний

Повʼязані теми:

Наступна публікація