Грандіозне відкриття нової черги кварталу "Новопечерські Липки" у форматі Street show Новини компаній

Гості вечора самостійно оцінили переваги нової концепції кварталу "Новопечерські Липки".

19 травня 2016 року у столичному житловому кварталі "Новопечерські Липки" відбулось яскраве відкриття 4 черги будівництва, а також пройшла презентація нової, 5 черги кварталу, яка буде представлена ринку столиці у особливому для українського ринку нерухомості форматі – кондомініум.

Це комбінація унікального облаштування внутрішньобудинкової території у поєднанні із розгалуженими інфраструктурними можливостями комплексу. Відкриття пройшло на центральній площі кварталу – в оточенні світломузичних фонтанів. Спеціально для заходу була збудована гігантська концертна сцена та подіум, а також місця для відпочинку гостей. Окрасою урочистого відкриття став фінал Національного конкурсу краси та таланту "Королева України", експертне журі якого визначило найбільш вродливу та талановиту представницю нашої країни у 2016 році. Розважальну атмосферу вечора створювали легендарний KarlFrierson (гурт DePhazz), яскравий Oleynik та відомий світу своїми мега-хітами Дан Балан.

Гості вечора, а це відомі представники шоу-бізнесу, громадські діячі, представники ЗМІ та клієнти компанії, змогли самостійно оцінити переваги нової концепції кварталу "Новопечерські Липки", ознайомившись із інфраструктурними можливостями прямо на урочистому заході.

Забудовник у новій черзі ЖК представив принципово новий формат дитячого еко-садочку LeapKids, аналогів якому сьогодні в Україні просто не існує. Садочок позиціонує себе як Академія дошкільної освіти, де дитина зможе отримати всебічний гармонійний розвиток, зміцнити своє здоров'я, розкрити індивідуальність, потенціал і просто бути у дружньому колі професіоналів своєї справи.

Нову чергу фітнес-клубу преміум-класу GYMMAXX, яка буде логічним продовженням фітнес-концепції кварталу. Для жителів буде запропоновано великий відкритий басейн  із комфортною для відпочинку лаунж-зоною, нові майданчики для ігрових видів спорту. А саме: зона для гри в сквош, міні-футбол, падл теніс, бадмінтон, волейбол, баскетбол та ін. Всі спортивні зони будуть відповідати міжнародним стандартам якості та оснащені згідно останніх вимог сучасної спорт індустрії. 

Наступна публікація