Громадянина Литви заарештували за збут метамфетаміну у великих розмірах

Громадянина Литви заарештували за збут метамфетаміну у великих розмірах

Громадянина Литви заарештували за збут метамфетаміну у великих розмірах

Фото: Var-matin

Чоловіка було затримано "на гарячому" під час отримання 10 тисяч гривень за збут психотропної речовини.

Суд на 2 місяці ув'язнив громадянина Литовської республіки, який підозрюється у збуті метамфетаміну.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.    

"Суд, задовольнивши клопотання Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 116 тисячі гривень 42-річному громадянину Литовської республіки", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що громадянина Литви було затримано "на гарячому" працівниками Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури спільно з Васильківським відділом поліції та Фастівським МРВ ГУ СБУ під час отримання коштів у розмірі 10 тисяч гривень від чоловіка за збут психотропної речовини метамфетаміну у великих розмірах.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Ця стаття передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у готелі російського міста Санкт-Петербург була вчинена спроба отруєння співробітників Держдепартаменту і Міністерства юстиції США. Чоловік і жінка зі США приїхали до Росію за дипломатичними паспортами, для участі в конференції із боротьби з корупцією. Стверджується, що в їх напої, найімовірніше, в барі готелю, де вони жили, підмішали  психоактивну речовину - так званий "наркотик для зґвалтування на побаченнях".

Повʼязані теми:

Наступна публікація