Група молодиків у спортивках масово б'є перехожих на столичному Подолі - соцмережі

Група молодиків у спортивках масово б'є перехожих на столичному Подолі - соцмережі

Фото: pixabay.com

Однією із жертв невідомих став волонтер, він перебуває у тяжкому стані із низкою переломів. 

Цими вихідними у Подільському районі Києва група невідомих молодиків масово вчиняла напади на чоловіків, один із постраждалих у тяжкому стані. Про це повідомляють користувачі Facebook.

Про жорстоке побиття фотографа та волонтера Сергія Моргунова на свій сторінці у соцмережі повідомив Сергій Листопад. За його словами, у ніч із 21 на 22 травня на його товариша напали, ймовірно, на вулиці Сагайдачного. Сам постраждалий не пам'ятає хто, де та коли його побив. Він був у такому стані, що в кареті швидкої не міг згадати своє справжнє прізвище. При цьому, пограбування не було -  всі гроші та речі залишилися при ньому.

"Наразі у Сергія діагностований забій головного мозку, крововилив в мозок, перелом нижньої щелепи, перелом носа, перелом відростка лобової кістки, часткова втрата пам'яті. Лікарі визначають його стан, як важкий", - написав Листопад.

Інша користувачка Facebook – Ганна Білоус – написала, що вночі 22 травня близько 15 молодиків у спортивках із собакою били усіх перехожих чоловіків, які проходили поруч. Інцидент трапився на Нижньоюрківській.

"Спускаємося Нижньоюрківською, вже повз Пошти, що за пожежкою. Назустріч якісь хлопці в спортивних костюмах, людей 15 з собакою. Ну хлопці і хлопці, теж мені, в який час живемо. Але тут ці хлопці починають просто валити на землю всіх хлопців, що йдуть по вулиці, і бити по голові. Одному приятелеві можливо вибили щелепу, другому зламали зуб", - повідомила вона.

Невідомі хулігани пояснень своєї поведінки не давали і не чіпали жінок, додала вона.

У коментарях до поста Білоус ще один користувач – Ганна Московченко – написала, що в районі вулиці Почайнинської у Подільському районі Києва вночі 21 травня лунали гучні крики. Судячи із галасу невідомої жінки, хтось побив її супутника. 

Фото: facebook.com/anna.moscovcenko

 

У прес-службі столичного управління Нацполіції ТСН.ua підтвердили, що їм відомо про інцидент із Моргуновим.

 

"Наразі проводяться усі необхідні заходи", - сказали у поліції.

 

З приводу осіб ймовірних нападників на волонтера та інших повідомлень про побиття людей у Подільському районі представниця прес-служби ніяких даних не надала і попросила відправити офіційний запит. 

Нагадаємо, у ніч проти вівторка, 17 травня, біля одного із закладів на вулиці Великій Васильківській унаслідок стрілянини загинула людина. Сталася бійка між чоловіком та трьома випадковими перехожими. Під час інциденту один із учасників вистрілив із пістолета з гумовими кулями. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація