Інноваційна концепція City Resort від преміального "Бульвару Фонтанів" Новини компаній

Інноваційна концепція City Resort від преміального "Бульвару Фонтанів"

Відкриття будинку пройшло у форматі вечірки та зібрало багато справжніх друзів.

Столичний житловий комплекс преміум-класу "Бульвар Фонтанів" офіційно відкрив 1 будинок другої  черги будівництва та презентував  ринку інноваційну модель комплексу - CityResort. Це нова концепція, яка створить "резидентам" респектабельного  столичного комплексу атмосферу безпечного відпочинку й одночасно забезпечить контрольований доступ відвідувачів на територію ЖК.

Відкриття будинку пройшло у форматі вечірки та зібрало багато справжніх друзів та клієнтів комплексу.  Гостей розважали відомий джаз-бенд, театр тіней "Teulis", а родзинкою відкриття став ексклюзивний виступ спеціального гостя з Італії – всесвітньо відомого Адольфо Себастьяні.

Вже на відкритті присутні знайомились із інфраструктурними об'єктами кварталу -  інноваційним еко-садочком  LeapKids, аналогів якому сьогодні в Україні просто не існує. Особлива увага у садочку буде сконцентрована на ефективній підготовці дошкільнят до вступу у будь-який навчальний заклад країни. Комфортність навчання та розвитку забезпечать екологічні системи та матеріали, які реалізовані у кожному квадратному метрі LeapKids.

Також гостям "Бульвару Фонтанів"  презентували й можливості партнерів відкриття– дитячого клубу "Release education", який нещодавно був відкритий у  Новопечерській школі  та є прикладом успішної програми позашкільної освіти та мультифункціонального фітнес-клубу Gymmaxx. Інноваційність цих закладів та широкий спектр їх послуг  відкривають нові можливості як для фізичного, так і особового розвитку.  

Світлана Касамара, керівник центру продажів житлового комплексу "Бульвар Фонтанів":

""Бульвар Фонтанів"- це перший житловий комплекс, в рамках якого відтворено образ міста як найбільш зеленої столиці й міста фонтанів. Він поєднав у собі найбільші привілеї життя в історичному центрі столиці.  Наші мешканці знають, що ми пропонуємо для них тільки найкраще - симбіоз європейського життя і високий рівень обслуговування й безпеки. Нерухомість від ЖК "Бульвар Фонтанів" - це той статус житла, який високо оцінять навіть найвибагливіші покупці нерухомості преміального класу".

Інноваційна концепція City Resort від преміального "Бульвару Фонтанів"

Інноваційна концепція City Resort від преміального "Бульвару Фонтанів"
Наступна публікація