Іноземний студент влаштував різанину посеред Києва

Іноземний студент влаштував різанину посеред Києва

Фото: flickr.com

Постраждали двоє студентів.

У Шевченківському районі Києва студент-іноземець ножем порізав молодика та дівчину.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Зазначається, що до Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення лікарів про те, що вони надавали першочергову допомогу з подальшою госпіталізацією двом громадянам інших держав.

"22-річному молодику та 26-річній дівчині нанесли непроникаючі ножові поранення. Ступінь їх тяжкості буде встановлено судово-медичною експертизою", – йдеться у повідомленні.

Протягом години поліцейські знайшли чоловіка, на якого вказали потерпілі. Виявилося, що це також громадянин іншої держави, який навчається у тому ж навчальному закладі, що й постраждалі.

У поліції повідомили, що правоохоронцями були опитані свідки та очевидці події, а також потерпілі, також були переглянуті відеозаписи з камер спостереження. Наразі встановлюються обставини і причини конфлікту.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, перевіряється вся отримана інформація. Триває слідство.

Нагадаємо, в Огайо, 28 листопада чоловік на автомобілі врізався в групу студентів, після чого вийшов і почав наносити ним удари ножем. Співробітник служби безпеки університету застрелив його. Всього постраждали 11 осіб.

Повʼязані теми:

Наступна публікація