Кияни готові міняти традиційні таксі на Uber

Кияни готові міняти традиційні таксі на Uber

У центрі Києва протестували таксисти / Фото: УНІАН

Містянам набридли некомфортні поїздки втридорога, тому протест таксистів не підтримують.

У Києві таксисти виступили проти впровадження в Україні нового сервісу Uber. За домомогою цього інтернет-додатку кожен водій може стати таксистом і возити дешево пасажирів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Кілька сотень водіїв намагалися привернути до себе увагу під стінами київської мерії. Вони казали, що Uber – це остання крапля. Загалом же вимагають порядку в царині перевезень, вільні права на ринку, чесний діалог із владою заради запобігання лобіюванню окремих фірм. Тобто за цивілізовані правила роботи.

Натомість прості кияни не готові захищати таксистів, які їх возять.

"Я майже кожен день користуюся послугами таксі. Буває і кілька разів у день. Мене не влаштовує якість послуг, якість автомобілів", - каже один із пасажирів.

Інші нарікають на повну відсутність сервісу, старі машини з брудними салонами, неввічливих водіїв, які відмовляються возити пасажирів уночі та в сніг або ж деруть утридорога. Якщо вітчизняні таксисти не змінять ставлення до своєї роботи та своїх клієнтів – їм доведеться таки дати дорогу новим сервісам, типу Uber, передрікають самі кияни.

Як повідомлялося, під час акції протесту під будівлею КМДА таксисти запалили шини, наче на барикадах на Майдані.

Кореспондент ТСН Олександр Загородний

Зранку на Хрещатику знову палали шини

Зранку на Хрещатику знову палали шини

Повʼязані теми:

Наступна публікація