У Києві розпочинається черговий транспортний колапс через репетицію військового параду

У Києві розпочинається черговий транспортний колапс через репетицію військового параду

Фото: ТСН.ua

Вулиці столиці почнуть перекривати 22 серпня після 16:00.

Сьогодні, 22 серпня, ввечері Київ знову паралізує генеральна репетиція параду до 25-ї річниці Незалежності України. У ці хвилини вже починають готуватися до перекриття перехрестя вулиць Ванди Василевської, Довнар-Запольського, Коперника та Рибалка на Лук'янівці поруч із військовою частиною, звідки техніка рухатиметься до Хрещатика.

Дороги в середмісті столиці перекриватимуть після 16:00 і до закінчення репетиції. Блокуватимуть усі вулиці від Європейської до Бесарабської площі, від Хрещатика - до Володимирської. Потому військова техніка із центру їхатиме колонами через Поділ-Лук'янівку та проспект Перемоги. Про це йдеться в сюжеті програми ТСНДетальний графік та зміна маршрутів громадського транспорту розміщені тут.

Нагадаємо, перша репетиція обернулася скандалом. "Київавтодор" дорікає військовим, що броньована техніка подряпала свіжий асфальт. Проспект Перемоги, яким військові діставалась до центру Києва, закінчили ремонтували лише кілька днів тому. У Міноборони відповіли, що всю важку бронетехніку, як і належить, взули у гуму. Тому в подряпинах винні не танки, а погане покриття.

Що має Україна, аби захистити себе від агресора, побачимо 24 серпня на Хрещатику. Обіцяють, що цьогорічний парад буде наймасштабнішим за роки Незалежності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація