Київ накрив снігопад. Місто зупинилось у заторах

Київ накрив снігопад. Місто зупинилось у заторах

Фото: Reuters

Затори досягли восьми балів.

На столицю України налетів потужний снігопад, через негоду у Києві затори.

Фото: Яндекс

За прогнозом погоди, сьогодні, 29 листопада, у Києві обіцяли помірний сніг, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура –1…–3°С.

В Україну - повертаються морози й завірюхи, про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок. Сьогодні вдень буде морозно по всій країні, окрім півдня. Там, а також на сході - поки не сніжитиме. А от решту країни - вже притрушує. На півночі - сипатиме найдужче. Вже завтра морози скують усю країну. До -10 градусів опустяться стовбчики термометрів на півночі, у столиці вночі -9 градусів. Сніжитиме й морозитиме, пророкують синоптики, щонайменше до кінця тижня.

Синоптик Наталія Діденко повідомила, що на північний захід від Києва вже йде хмарність і несе сніг.

Нагадаємо, 28 листопада Львів накрив сильний снігопадПроте, у прес-службі Львівської міськради зазначили, що снігоприбиральна техніка працює в черговому режимі і за потреби буде залучатись до прибирання. За інформацією 032.ua з посиланням на "гарячу лінію міста", станом на 7.00 годину сьогодні, 28 листопада у місті працювало 22 одиниці снігоприбиральної техніки, чергувало – ще 24 машини. Також для посипання вулиць у місто було використано понад 100 куб. м піскосуміші.

Повʼязані теми:

Наступна публікація