Флешмоб, тобто погром. Активісти потрощили офіси Ахметова та російських банків

Флешмоб, тобто погром. Активісти потрощили офіси Ахметова та російських банків

Флешмоб, тобто погром. Активісти потрощили офіси Ахметова та російських банків

Фото: facebook/Правий сектор Київ

У центрі Києва вшановують пам'ять Героїв Небесної Сотні.

В Україні сьогодні, 20 лютого, відзначають День Героїв Небесної Сотні — це пам'ятний день для вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

У Києві люди вшановують загиблих на Майдані Незалежності та на алеї Героїв Небесної Сотні (колишня частина вулиці Інститутської).

У центрі столиці нині посилені заходи безпеки. Чимало правоохоронців охороняють будівлі Адміністрації президента, Кабміну, Верховної Ради, аби попередити провокації.

11:00. Нині ж бійці батальйону "ОУН" (командир – Микола Коханівський) направляються з-під стін Адміністрації президента до офісу мільярдера Ріната Ахметова біля Міністерства закордонних справ, а також до офісу російського "Сбербанку" – ніби трощити офіси. Про це повідомляє журналіст "Громадського. ТБ" Богдан Кутєпов, який веде пряму трансляцію.

На Майдані Незалежності людей закликали рухатися до офісу Ахметова.

"Після флешмобу, тобто погрому, запрошую всіх повернутися на Майдан", – закликав виступаючий.

11:15. У Михайлівському Золотоверхому соборі, що поруч із офісом Ахметова почався молебень за загиблими. У храмі перебуває і президент України Петро Порошенко. Людей у собор пропускають лише через металошукачі.

11:28. Активісти дійшли до офіса Ахметова. Почали кидати каміння, вибили кілька вікон. Лунають вибухи петард. Будівлю оточили правоохоронці.

11:33. Після того, як в офісі Ахметова бруківкою розбили кілька вікон, активістів закликали рухатися до відділення російського "Сбербанку" в районі станції метро "Арсенальна". Колона нині рухається до Майдану, аби потім рушити на "Арсенальну".

11:45. Біля Верховної Ради також збираються активісти. Там поки тихо. Біля Кабміну також відбувається мітинг.

 

На Хрещатику громлять Альфа Банк

Опубліковано Volodymyr Viatrovych 20 лютого 2016 р.
 

Результат розгрому

Опубліковано Volodymyr Viatrovych 20 лютого 2016 р.

12:00. В Україні – хвилина мовчання.

12:20. Активісти прийшли до російського "Сбербанку" поблизу станції метро "Арсенальна". Будівлю оточили правоохоронці. Каміння полетіло в усі вікна банку. Пошкодили також літеру "С" у слові "Росії" на вивісці фінустанови. Рух транспорту на вулиці перекритий. Нікого з радикально налаштованих активістів не заарештовують.

12:55. "ОУНівці" завершили свій "флешмоб та повернулися на Майдан.

 

Акція ОУН на сьогодні завершено

Опубліковано Олександром Рудомановим 20 лютого 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація