Київські комунальники вимкнули гарячу воду одразу у декількох районах

Київські комунальники вимкнули гарячу воду одразу у декількох районах

Фото: pixabay.com

Зокрема, "сезон тазиків" почнеться для мешканців Печерська, Русанівки, Березняків та Караваєвих Дач.

У Києві через гідравлічні випробування зникла гаряча вода на Печерську, Русанівці, Березняках та Караваєвих Дачах.

Про це повідомили у прес-службі "Київенерго".

"З 9 по 23 серпня ПАТ "Київенерго" проводить випробування тепломагістралей від ТЕЦ-5, з 8 по 17 серпня - станції теплопостачання №1. Ці теплоджерела забезпечують гарячою водою мешканців Печерського району в межах від вулиць Шовковичної та Лютеранської до бульварів Дружби Народів та Лесі Українки, Солом'янського району від Центрального залізничного вокзалу до Караваєвих дач, а також Дніпровського району (Русанівський масив, Березняки)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на час випробувань гаряча вода буде відсутня у 617 житлових будинках, 21 дитсадку, 19 школах, 458 відомствах та 32 лікувальних закладах у Печерському районі; 372 житлових будинках, 18 дитсадках, 15 школах, 180 відомствах та 13 лікувальних закладах у Солом'янському районі; 206 житлових будинках, 15 дитсадках, 11 школах, 180 відомствах та 5 лікувальних закладах у Дніпровському районі.

Нагадаємо, раніше через ремонтні роботи частину Києва та області на декілька днів повністю відключали від води. У "Київводоканалі" тоді організували підвезення води киянам.

Повʼязані теми:

Наступна публікація