Київську поліцейську у п'яній ДТП скалічив уродженець Росії

Київську поліцейську у п'яній ДТП скалічив уродженець Росії

Фото: dtp.kiev.ua

Чоловік сів за кермо після випитої пляшки горілки.

Під час нічної аварії на околиці Києва травмовані двоє патрульних. Водій-винуватець казав, що намагався об'їхати місце, де працювали копи, однак свідки ДТП кажуть протилежне, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Він загальмував аж перед самим автомобілем. Метрів за 5-10", - твердять очевидці. І додають, що поспілкуватися з горе-водієм не було змоги через його неадекватність. "Він несамовитий був. У стані сильного алкогольного сп'яніння", - кажуть свідки.

У Києві легковик збив 2 патрульних, коли вони оформляли ДТП

У Києві легковик збив 2 патрульних, коли вони оформляли ДТП

У крові підозрюваного виявлено 2,41 проміле алкоголю. Це доза, що відповідає випитій пляшці горілки. Таким чоловік сів за кермо вже не вперше – за попередні порушення його вже позбавляли прав. За даними ТСН, винуватцю аварії 33 роки, він уродженець Росії. У Києві мешкає понад десять років разом із братом і батьками. Машина за документами належить його матері.

Правоохоронці вже вручили водію повідомлення про підозру. Суд обиратиме йому запобіжний захід у середу, 3 серпня. За скоєння ДТП із тяжкими тілесними ушкодженнями та в стані алкогольного сп'яніння винуватцю загрожує ув'язнення строком до восьми років.

Один із постраждалих провів у лікарні лише кілька годин. Чоловік зазнав незначних травм і вже вранці пішов додому. Натомість у його напарниці ушкодження значно серйозніші. "Надскладний перелом гомілки, надскладний перелом стегна. Правого колінного суглоба надскладна травма. Ще багато операцій. Подальша інвалідність під питанням", - розповів керівник 17-ї лікарні Микола Дьомін.

Друзі травмованої патрульної розповіли, що жінка щойно вийшла з відпустки та і з задоволенням приймала вчорашню зміну. Її 2-річний син досі чекає маму з роботи.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація