Кличко розповів, хто "кришує" МАФи у Києві: "вуха стирчать" із Верховної Ради

Кличко розповів, хто "кришує" МАФи у Києві: "вуха стирчать" із Верховної Ради

Кличко стверджує, що йому телефонують із Ради / Фото: УНІАН

Меру телефонують чиновники та політики. 

Мер Києва Віталій Кличко в ефірі "Сніданку з 1+1" заявив про те, що коли у столиці починають прибирати МАФи, йому телефонують із Верховної Ради.

Кличко визнав, що проблема із незаконними невеличкими забудовами і справді дуже велика. За його словами, щодня у Києві прибирають близько 20 МАФів.

При цьому, мер наголосив, що за встановленням малих архітектурних форм стоять не лише "місцеві царьки", а навіть представники парламенту.

"Одне можу сказати, ви собі не можете уявити, коли ти прибираєш МАФи, хто починає телефонувати. Чиї вуха стирчать за цими МАФами. Там не тільки місцева влада, царьки, прокурори, міліціонери, навіть до Верховної Ради дзвінки доходять. Не до, а  із Верховної Ради дзвінки", - наголосив Кличко. 

В гостях у «Сніданку» мер Києва Віталій Кличко

В гостях у «Сніданку» мер Києва Віталій Кличко

Нагадаємо, нещодавно у Києві на житловому масиві Позняки за участю бійців Нацгвардії та поліції зносили кіоски, які протягом року ніхто не брав в оренду

Як відомо, київські активісти активно протестують проти зведення у Києві МАФів: вони висловлюють обурення через заставлені кіосками вулиці, де люди мають продиратись крізь алюмінієві коробки та купи сміття. Мер столиці Віталій Кличко оголосив "війну" несанкціонованим МАФам, після чого у місті в деяких місцях демонтували нелегальні кіоски.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація