Ключі від щастя: у ЖК "Панорамне містечко" здали 2 секцію Реклама

Ключі від щастя: у ЖК "Панорамне містечко" здали 2 секцію

Взимку, коли приходять холоди, так хочеться домашнього затишку і тепла! А який же затишок без власної квартири? На фоні складної економічної ситуації покращити житлові умови мріють мільйони українців. 26 грудня 224 щасливчики здійснили свою мрію – вони отримали ключі від нових квартир у київському ЖК "Панорамне містечко". 

Будівництво 2 секції ЖК розпочалось влітку минулого року. Мешканці відзначають високі темпи будівництва – погодьтеся, в наш час це рідкість. Зараз готовність 17-поверхового будинку складає 100%, що включає не тільки завершення загальних будівельних робіт (зовнішні та внутрішні стіни, перекриття та сходи, балкони і дах), а й встановлення вікон і дверей, утеплення будівлі, монтаж водопостачання та електропроводки, підключення до зовнішньої системи водопроводу, каналізації та електропостачання. В секції вже навість оздобили місця загального користування! Але набагато важливіше, що швидкість виконання робіт не зашкодила їх якості. А для максимальної гарантії комфорту, будівлю оснащено автономною модульною котельнею великої потужності.

Цікаво, що більшість квартир у 2 секції ЖК – однокімнатні, адже оплачувати зайві метри ніхто не хоче. Та й в загалом, невеликі квартири-студіо – це європейська тенденція. Тому забудовник запропонував компактні однокімнатні невеликого метражу – від 19 кв.м., 25 кв.м. і більше, а архітектори ЖК постарались зробити їх максимально функціональними, ретельно продумали планування. Результат не забарився – такі квартири стали найбільш популярними, а з урахуванням доступної ціни (орієнтовно близько 12-15 тис. у.о.), були розкуплені дуже швидко. Також великою популярністю користуються невеликі однокімнатні квартири площею 38 кв.м. із гардеробною.

До речі, квартири здають з покращеною підготовкою під внутрішнє оздоблення. У наявності вхідні двері, металопластикові панорамні вікна ТМ WDS, радіатори, чистова стяжка підлоги, у квартиру підведено електрику та воду, встановлено лічильники холодної і гарячої води, а також індивідуальні електролічильники. Роби ремонт, заселяйся і живи для власного задоволення!

Всі знають, наскільки важливе місцезнаходження будинку. В даному випадку, воно доволі вдале – будівля знаходиться на вул. Ракетній, 24, не над дорогою, у тихому історичному місці Багринова гора. "Пробок" практично немає, і дістатися до центру можна за 15 хвилин на авто по проспекту Науки. Для зручності між найближчою станцією метро Либідська і ЖК курсує маршрутка, яка призначена тільки для мешканців містечка.

Про інфраструктуру забудовник також потурбувався. Для сімей з дітьми – поруч школа раннього розвитку і гімназія, для тих хто любить прогулянки пішки і спорт – Голосіївський парк і спорткомплекс. Люди похилого віку можуть посидіти на лавочці у сквері, а свіжі продукти купити у магазині, що вже працює прямо на 1 поверсі будівлі ЖК.

З нагоди вручення ключів власникам квартир 2 секції, у ЖК "Панорамне містечко" організували справжнє свято, адже отримати ключі від власної квартири – одна з найбільш щасливих подій у житті будь-якої людини. Свято вдалося на славу: музика, конкурси для дітей, численні подарунки і приємні сюрпризи "під ялинку", і звичайно, смачне частування для усіх гостей заходу. Залишається поздоровити майбутніх новоселів ЖК "Панорамне містечко" з наступаючим Новим роком і побажати всього найкращого у новій квартирі!

Наступна публікація