Комунальники порадили власникам зруйнованих біля "Лісової" кіосків іти до суду

Комунальники порадили власникам зруйнованих біля "Лісової" кіосків іти до суду

Фото: Facebook/Іван Кліпа

Торговці ж планують вимагати компенсації з "Київблагоустрою".

У Києві стартував новий етап війни з МАФами. Уночі біля метро "Лісова" комунальники знесли частину ринку, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Екскаватори "Київблагоустрою" працювали від 2:00 ранку і до світанку. Техніка пройшлася по крамницях та товарах, які в них були. Люди зранку замість робочих місць побачили самі руїни. Ті, хто були вночі, кажуть, що намагалися врятувати хоча б крам, але комунальники були непохитні. "Я кажу: у мене там документи є на все. Нічого не дозволили. Це по-варварськи, хіба можна так знищувати?",- обурена Надія. "Попередили б завчасно чи хоча б дали винести крам. Неможна ж так із нами. Вони казали, що в них така робота, все до КМДА", - каже Ірина.

Власники кіосків, які вціліли, не збираються йти додому, бо думають, що "чистка" буде продовжена. "Буду ночувати, дивитися. Тут вкладені останні гроші", - пояснює свій намір Світлана. У "Киїблагоустрої" підтверджують, що демонтаж триватиме. Але не найближчої ночі.

Власників, кажуть комунальники, попереджали ще за півроку. Але уточнюють, що дійсно могли не знати про рейд орендарі торгових точок. Їм у "Киїблагоустрої" радять судитися з власниками незаконної нерухомості та вимагати з них компенсації збитків.

Власники ж крамниць натомість мають намір судитися з комунальниками. Збитків зазнали на сотні тисяч гривень. А дії влади вважають незаконними.

Кореспондент ТСН Владислав Долецький

Війна з МАФами: біля столичного метро екскаваторами знесли крамниці з товаром

Війна з МАФами: біля столичного метро екскаваторами знесли крамниці з товаром

Повʼязані теми:

Наступна публікація