Масштабна ДТП у Києві: п'яний водій влетів у автомобілі на світлофорі

Водій зміг зупинитися лише у паркані.

У Києві вночі на Подолі п'яний водій Mazda розтрощив три автомобілі на світлофорі та паркан.

Про це повідомляється на сторінці спільноти "Киев Оперативный" у Facebook.

"П'яний водій автомобіля Mazda CX9 АА7577СА, рухаючись вул. Костянтинівською у бік вул. Межигірської, не впорався з керуванням, в'їхав у бордюр і заїхав зустрічною на вул. Межигірську, де розбив три автомобілі, які стояли на світлофорі", - йдеться у повідомленні.

Після зіткнення водій "Мазди" зняв номери з авто.

Як зазначається, через годину на місце ДТП приїхала дружина винуватця аварії і, вирішивши взяти провину на себе, почала розповідати, що нібито вона була за кермом.

"Горе-водій відмовлявся пред'являти документи, його забрали у відділення поліції для встановлення особи", - додали свідки ДТП, зауваживши, що там чоловіку нібито стало погано, але медики відмовилися госпіталізувати його через відсутність для цього причин.

Унаслідок аварії істотні пошкодження отримали усі чотири автомобілі, а також "Мазда" понівечила паркан, у який в'їхала після того, як протаранила авто, на щастя, обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, ще одна ДТП сталася вночі у центрі Києва, де патруль влетів у таксі. Унаслідок аварії госпіталізували усіх учасників події.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація