Мін'юст вирішив продати Лук'янівське СІЗО

Мін'юст вирішив продати Лук'янівське СІЗО

Новий ізолятор повинні побудувати інвестори на окружній дорозі.

Мін'юстом підготовлено проект продажу Лук'янівського СІЗО. Про це сьогодні повідомив нардеп, радник глави МВС Анатолій Геращенко у себе в Facebook.

"Щойно  перший заступник міністра юстиції Наталія Севастьянова заявила про те, що Мін'юстом підготовлено проект продажу Лук'янівського СІЗО в обмін на будівництво інвестором нового комфортабельного слідчого ізолятора в районі київської окружної дороги", - повідомляє він.

За інформацією Геращенка, той хто виграє конкурс на право отримати земельну ділянку в центральній частині Києва, спочатку повинен буде побудувати за затвердженим Мін'юстом проектом слідчий ізолятор європейського класу, здати його в експлуатацію, а "потім інвестор отримає право побудувати Kiev City на Лук'янівці".

Нардеп додав, що підозрювані і ув'язнені повинні очікувати суду в нормальних людських умовах.

"Ми виставляємо на продаж Лук'янівське СІЗО, як перший елемент державного і приватного партнерства, і шукаємо інвестора, який побудує за межами Києва нове СІЗО. Ми зруйнуємо Лук'янівське СІЗО і переведемо всіх в нові європейські умови відбування покарання" , - заявила Севостьянова.

Раніше повідомлялося, що Лук'янівське СІЗО "виженуть" за межі Києва.

 

Только что первый заместитель Министра Юстиции Наталья Севастьянова на совместной коллегии МВД и Минюста, заявила о том...

Опубликовано Антоном Геращенко 10 февраля 2016 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація