Моторошна ДТП під Києвом: Skoda на швидкості розтрощила Opel і збила поліцейського, загинули троє

Моторошна ДТП під Києвом: Skoda на швидкості розтрощила Opel і збила поліцейського, загинули троє

Фото: ГУ Національної поліції в Київській області

Ще п'ятьох постраждалих забрали до лікарні.

Під Києвом на контрольному посту "Березань" сталася кривава ДТП, у якій загинули троє людей, ще п'ятеро були травмовані, серед яких - поліцейський.

Про це повідомили в управлінні превентивної діяльності поліції Київської області.

"Дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками сталася вчора, 23 червня, о 20.20 хвилин, на 77 км автодороги Київ-Харків, на контрольному посту "Березань" Баришівського району", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, 49-річний водій Opel Combo зупинився на узбіччі біля КП, щоб спитати дорогу у працівника поліції. У цей момент в авто на швидкості врізалася Skoda Ockavia, яка також наїхала на правоохоронця.

Унаслідок ДТП 34-річний водій "Шкоди" та двоє його пасажирів загинули на місці аварії, ще одного – забрали до реанімації. Також госпіталізували водія "Опеля" та двох його пасажирок.

Окремо повідомляється, що до лікарні забрали і поліцейського, у якого діагностували рвану рану обличчя та забиття стегна.

Фото: ГУ Національної поліції в Київській області

Наразі правоохоронці з'ясовують всі обставини ДТП.

Нагадаємо, на Прикарпатті п'яний священик на джипі збив гурт людей і втік із місця аварії. У поліцію він прийшов лише після того, як його машину знайшли на автосервісі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація