На Майдані сталася сутичка між мітингувальниками

На Майдані сталася сутичка між мітингувальниками

На Майдані сталася сутичка / Фото: Facebook.com/Олександр Рудоманов

Найактивніших учасників бійки доправили до райвідділку.

У центрі Києва на Майдані Незалежності, де сьогодні почали демонтувати намети "революціонерів", сталася сутичка між мітингувальниками.

Про це повідомили у прес-службі Національної поліції Києва.

За даними правоохоронців, працівники поліції одразу локалізували місце конфлікту та відновили правопорядок.

"Найактивніших учасників доставили до Шевченківського районного управління поліції, з ними працюють правоохоронці. Завдання поліції – встановити обставини конфлікту та дати правову оцінку діям його учасників", - ідеться у повідомленні.

Водночас, у поліції закликали громадян дотримуватися встановлених правил поведінки в громадських місцях, не порушувати громадський порядок, брати участь у заходах, дотримуючись вимог чинного законодавства, а також сприяти правоохоронцям у виконанні їхніх функцій щодо охорони правопорядку.

Нагадаємо, 20 лютого у день вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні люди у камуфляжі, які називаються "Революційними правими силами", зайняли актовий зал у готелю "Козацький". Згодом з'ясувалось, що приміщення було орендоване. Ці ж люди почали встановлювати намети на Майдані. Під час встановлення цих наметів сталася штурханина з силовиками.

Сьогодні, 22 лютого, представників "Революційних правих сил" виселили із готелю "Козацький" у Києві, кілька днів у цьому приміщенні вони облаштовували свій штаб. Нині перебралися до казарм полку "Азов" неподалік Майдану. У готелі переконують, що жодної матеріальної шкоди не завдали. За словами протестувальників, основна їхня вимога – перезавантаження влади, а саме відставка уряду, імпічмент президента і розслідування розстрілів на Євромайдані.

Повʼязані теми:

Наступна публікація