Відвідувачів параду у Києві закликають прийти з паспортами

Відвідувачів параду у Києві закликають прийти з паспортами

Фото: Reuters

У центрі столиці посилені заходи безпеки.

Мати при собі посвідчення особи всіх, хто завтра вранці вирушить на парад у центр столиці - просить київська поліція, йдеться в ТСН.12.00

Паспорти у середмісті святкового Києва вибірково перевірятимуть. На Майдані Незалежності встановлять рамки металошукачів та огорожу.

Задля безпеки з 8-ої ранку і до завершення урочистостей на вихід та вхід не працюватимуть станції метро Майдан Незалежності та Хрещатик з боку Інститутської. Отже, потрапити на парад можна буде через вихід станції метро Хрещатик до вулиці Прорізна, метро площа Льва Толстого та Золоті Ворота.

Зверніть увагу, що для руху транспорту перекриють низку вулиць не лише у середмісті, але й інших куточках Києва. З міркувань безпеки під Хрещатиком закриють підземні переходи.

Генеральна репетиція параду відбулася напередодні. Київ уже втретє міг помилуватися військом на Хрещатику, і жалітися на перекриті задля проїзду військової техніки вулиці.

Вже сьогодні вибухотехніки, експертні служби та кінологи починають перевіряти всі місця, де проходитимуть святкові заходи. А на посилений режим несення служби правоохоронці перейшли ще відучора.

Поліція просить мати з собою посвідчення особи всіх, хто завтра прийде на парад

Поліція просить мати з собою посвідчення особи всіх, хто завтра прийде на парад

Повʼязані теми:

Наступна публікація