На Троєщині 16-річний киянин раптово стрибнув з багатоповерхівки

На Троєщині 16-річний киянин раптово стрибнув з багатоповерхівки

На Троєщині 16-річний киянин раптово стрибнув з багатоповерхівки

Ніхто зі знайомих не може пояснити смерть юнака.

У Києві розквитався з життям 16-річний хлопець. Він викинувся з 15-го поверху, хоча рідні та друзі й гадки не мають про причину такого вчинку, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Артем ішов до дитсадка забрати свого молодшого брата, однак чомусь звернув з дороги, увійшов у під'їзд і пішки піднявся на високий поверх. Після чого переліз огорожу та стрибнув униз. Хлопець загинув на місці.

Він не залишав ані прощальної записки, ані якогось натяку на причину самогубства. Випадковий свідок останніх хвилин життя Артема каже, що хлопець виглядав дуже знервованим. "Ліфт не стояв, він їхав. І він нічого не сказав – швидко побіг на сходи. Ми не звернули на це уваги", - розповіла пані Тетяна.

У Києві 16-річний юнак скоїв самогубство

У Києві 16-річний юнак скоїв самогубство

У школі про загиблого 10-класника говорять тільки добре. Вчителі кажуть, що він був життєрадісним, навчання не пропускав, конфліктів із однолітками не мав. Депресивних настроїв за ним помічено не було. "Розмовляли з дітьми, розмовляли з вчителями. Не було ніяких передумов", - дивується директор школи.

Попередні висновки слідства – суїцид через сварку з батьком стосовно грошей. Деталей правоохоронці не повідомляють. Рідні Артема зі зрозумілих причин від спілкування відмовляються. Нині всі їхні сили спрямовані на підготовку до поховання.

Кілька днів тому в Тернополі дівчина прийшла в гості до знайомого і вночі вистрибнула з балкону. Їй було 18 років.

Кореспондент ТСН Іван Гребенюк

Повʼязані теми:

Наступна публікація