Нацгвардію та поліцію переведуть на цілодобовий посилений режим

Нацгвардію та поліцію переведуть на цілодобовий посилений режим

Фото: Національна гвардія України

У поліції не виключають провокацій до Дня Незалежності.

З 22-го серпня 2016 року всі підрозділи Національної поліції та Національної гвардії будуть переведені на цілодобовий посилений варіант несення служби.

Про це написав радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк у своєму Facebook.

"Напередодні і під час святкування 25-ї річниці Незалежності Украіни, не виключено можливість спроб провокацій з боку антидержавних сил, підготовлених російськими спецслужбами з метою дестабілізаціі внутрішньоі ситуації в Украіні", - йдеться в повідомленні. 

Зокрема, в столиці охорону громадського порядку до свята будуть здійснювати 5 тис. поліцейських, спецпризначенців та бійців Нацгвардії. На оперативному чергуванні постійно перебуватимуть додаткові підрозділи Нацполіції, котрі будуть негайно задіяні у разі виникнення позаштатних ситуацій.

За його словами, сил і засобів задіяних для охорони і забезпечення громадського порядку 24 серпня буде достатньо, щоб протистояти будь-яким викликам.

Нагадаємо, під Києвом вже пройшла перша загальновійськова репетиція до маршу Незалежності. Для кращої злагодженості, тренування проходять щодня, окрім вихідних, по чотири години до обіду і дві години після обіду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація