Обвал у центрі Києва: власниця будинку не виходить на зв'язок

Обвал у центрі Києва: власниця будинку не виходить на зв'язок

Власники будинку в центрі Києва раптово "загубилися" / Фото: УНІАН

Всі спроби отримати коментар у голови ОСББ виявилися марними.

Історичний будинок, що обвалився в центрі Києва, навесні 2015 р. перейшов у приватну власність до об'єднання співмешканців багатоквартирного будинку. До нього входить 13 осіб і, згідно з державним реєстром, квартири та нежитлові приміщення в будівлі належать кільком фірмам, які так чи інакше пов'язані з сім'єю колишнього екологічного міністра Віктора Бойка.

Директором ОСББ є дружина Бойка Ірина, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Кореспонденти ТСН вже добу намагаються зв'язатися з жінкою, але за адресами, за якими жінка зареєстрована, її знайти не вдалося. Аналогічна ситуація і в компаніях, в яких фігурує її прізвище.

Напередодні стало відомо, що обвал будинку міг бути спланованим. У мерії знайшли документи про те, що земельна ділянка площею 2 га, на якій стоїть будинок, подана на розгляд місцевої влади для виділення її під будівництво, а не перебудову чи реконструкцію. Отже, чиновники припускають, що обвал будинку міг узагалі бути спланованим, аби звільнити землю для нової споруди.

Як повідомлялося, у центрі столиці обвалилось кілька поверхів відселеного будинку. За фактом обвалу розпочато кримінальне провадження за статею "порушення правил охорони праці, що спричинило тяжкі наслідки".

Будинок, що обвалився в центрі Києва, навесні 2015 перейшов у приватну власність до ОСББ

Будинок, що обвалився в центрі Києва, навесні 2015 перейшов у приватну власність до ОСББ

Повʼязані теми:

Наступна публікація