Очільником Нацполіції Києва призначили офіцера, який боронив Горлівку від сепаратистів

Очільником Нацполіції Києва призначили офіцера, який боронив Горлівку від сепаратистів

Крищенко став очільником столичного управління Нацполіції / Фото: Facebook/Арсен Аваков

Правоохоронець має орден  "За мужність" ІІІ ступеня. 

Заступником глави Національної поліції України та очільником столичного управління Нацполіції став офіцер Андрій Крищенко.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Крищенко ще на початку конфлікту на Донбасі до останнього захищав прапор України у Горлівці на Донеччині, а згодом очолював один з районів Слов'янська під час його звільнення. Після цього правоохоронця призначили очільником харківської міліції.

"9 місяців тому я призначив Андрія Крищенка начальником міліції міста Харкова... Ці місяці важкої роботи на складних ділянках підтвердили - це був правильний вибір. Андрій Крищенко - приклад справжнього офіцера і істинного патріота України. Як глава міліції Горлівки, ризикуючи життям, захищав український прапор від сепаратистів. Отримав важкі поранення", - нагадав Аваков у Facebook.

 

На основе представления Главы Национальной полиции Украины Хатии Деканоидзе, приказом министра назначил сегодня - Заме...

Posted by Арсен Аваков on 15 декабря 2015 г.

Також очільник МВС додав, що Крищенко був нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

На відеохостингу YouTube є відео того, як правоохоронець видрав з рук горлівських сепаратистів прапор України. Увага, на ролику міститься ненормативна лексика!

Як повідомлялося раніше, днями міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив головного поліцейського Києва Олександра Терещука. Його відставку ініціювала очільниця Національної поліції України Хатія Деканоїдзе

Зазначимо, Олександр Терещук з 2012 до 2014 року очолював Управління МВС України у Волинській області, після чого переїхав до Києва, де став керівником столичної міліції. Під час очищення влади Терещук був люстрований, проте президент України Петро Порошенко скасував рішення про люстрацію, а згодом міліціонера відновили на посаді очільника управління МВС Києва.

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація