Омельченко звинуватив у своїй черговій ДТП водія фури

Омельченко звинуватив у своїй черговій ДТП водія фури

Фото: УНІАН

Це вже п'ята аварія за 10 років, в якій брав участь екс-мер Києва або його автомобіль.

Колишній міський голова Києва Олександр Омельченко знову потрапив у ДТП. Він звинувачує у всьому водія фури і заявляє, що той вже визнаний винуватцем аварії, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

На під'їзді до Південного мосту в японський позашляховик, яким кермував Олександр Омельченко, в'їхала фура. Принаймні так каже політик. Минулося без жертв. Постраждав лише джип – на ньому подряпини на правому крилі і розбите дзеркало. Поліція інцидент не коментує.

"Автомобіль фура, який рухався в третій полосі з порушенням уже, бо фури в двухполосній мають право тільки в першій полосі, у трьохполосній і більше – перша і друга. І він робив маневр з включеним правим поворотом і в'їхав у "Тойоту" у ліве крило. Носом. Водій фури визнаний 100% порушником", - каже екс-мер.

Нагадаємо, що за останні 10 років це щонайменше п'ята ДТП за участі Омельченка чи його машини. Дві мали трагічні наслідки. 2009-го року він на смерть збив 48-річного Олександра Карпінського на пішохідному переході. А торік автомобіль, зареєстрований на Омельченка, збив жінку на пішохідному переході на виїзді з Конча-Заспи і зник із місця події. Жінка померла, сиротою зосталась її маленька донька, а слідство встановило, що за кермом був водій Омельченка.

Олександр Омельченко знову потрапив у ДТП

Олександр Омельченко знову потрапив у ДТП

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація