Організована черга пенсіонерів і 125 грн винагороди. Як у центрі Києва проходять мітинги

Дата публікації
Перегляди
3792
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber

Літніх людей збирають у рівні колони.

У центрі Києва пенсіонери та молодь зібралися на мітинги – людей вишиковують у черги, а за участь обіцяють по 125 гривень.

Напередодні акцій у СБУ попереджали про плани Кремля здійснити провокації та масові заворушення у столиці. Аби запобігти цьому, до центра міста стягнули силовиків, перекрили рух транспорту та виставили металошукачі.

У соцмережах публікують відео, як нібито ошуканих вкладників банків вишиковують у рівні та організовані черги. Журналісти Левко Стек на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав, що за акцію проти глави НБУ Валерії Гонтаревої учасникам обіцяли по 125 гривень. 

Нагадаємо, СБУ повідомила, що Росія готується до масштабної дестабілізації ситуації в Україні з 15 листопада. Про початок здійснення такого плану свідчить інформація, вилучена із поштової скриньки радника президента РФ Владислава Суркова, стверджують силовики. 

Метою плану РФ є внутрішня дестабілізація України. Це організація дострокових парламентських виборів у нашій державі з метою приведення до влади і посилення проросійських сил в новому парламенті. 

Центр Києва зупинився в заторах, на Хрещатик сходяться молодь і пенсіонери

Центр Києва зупинився в заторах, на Хрещатик сходяться молодь і пенсіонери

Повʼязані теми:

Наступна публікація