Перший поверх Київради перетворять на сучасний публічний простір

Перший поверх Київради перетворять на сучасний публічний простір

Фото: УНІАН

Зараз відвідувачу дуже важко зорієнтуватися на першому поверсі КМДА.

Перший поверх будівлі Київради планують перетворити на сучасний публічний простір і зробити максимально зручним для відвідувачів.

Про це домовилися Київрада і громадська організація "Агенти змін", повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Секретар Київради Володимир Прокопів зазначив, що зараз відвідувачу дуже важко зорієнтуватися на першому поверсі КМДА.

"Тут є і управління прийняття звернень КМР і КМДА, і виборча комісія, і пошта, і управління публічної інформації, і відділ службової кореспонденції, і навіть довідкова для учасників АТО", - сказав він.

Представник ГО "Агенти змін" Ігор Скляревський у свою чергу сказав, що замість "бюрократичної фортеці" на першому поверсі Київради планується зробити сучасний City Hall, який насправді належить громаді, а не формально.

"Це означає, що громада може використовувати його для власних потреб: громадських слухань, обговорень спільних проектів, зустрічей, виставок, будь чого, а не тільки для вимушених побачень із бюрократами", - сказав громадський діяч.

Протягом трьох місяців "Агенти змін" проведуть дослідження, після чого почнеться розробка інтер'єру першого поверху Київради.

Повʼязані теми:

Наступна публікація