Під Києвом на одній трасі майже одночасно сталися дві ДТП

Під Києвом на одній трасі майже одночасно сталися дві ДТП

Фото: Фото Наталі Ярмоли/ТСН

Оформляли їх одні й ті самі правоохоронці.

Дві ДТП майже одночасно сталися вдень під Києвом на Гостомельській трасі. Спершу "Жигулі" з чернігівськими номерами вискочили на зустрічну смугу та зіштовхнулися з "Ланосом" і маршруткою, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Лоба трохи подряпав. Я втікав від нього на узбіччя і не втік. Швидко все", - каже водій автобуса. В його салоні постраждали четверо людей. "Там і ногу переламало одному дідусю. І зуби вибило жіночці", - кажуть пасажири.

На Гостомельській трасі під Києвом майже одночасно трапилося дві жахливі аварії

На Гостомельській трасі під Києвом майже одночасно трапилося дві жахливі аварії

Сергій і Тетяна їхали в "Ланосі". Вони не ймуть віри, як уціліли. В останню секунду водій устиг вислизнути – зачепило лише задні двері й бампер. "Добре, що з переду нікого не було, я бачив це все і почав уходити", - розповів водій Олександр Білий.

Загалом госпіталізовані шестеро людей: двоє чоловіків із "Жигулів" і четверо пасажирів мікроавтобуса. "Стан одного з них ми оцінили як середнього ступеню тяжкості. У нього є закрита черепно-мозкова травма та травма шиї. Стан трьох хворих з тої ж аварії ми оцінюємо як тяжкий. У кожного важка черепно-мозкова травма", - розповів хірург Юрій Неділя.

За чотири кілометри від цієї аварії сталася інша ДТП. "Бензин закінчився, хотів машину відштовхнути на узбіччя – в'їхали ззаду", - розвів водій "Ланоса". "Брат розповідав, що їхав-їхав, і цей "Ланос" просто встав. Розбив лоба і ніс зламав", - розповів брат потерпілого Віталій Павловський. А батько, Віктор Павловський, порадив уважніше придивитися до водія "Ланоса". "Він неадекватний. Він ходить п'яний. Водичку ходить п'є", - зауважив він

Оформляти аварію приїхали поліцейські з попередньої ДТП. Чи п'яний водій – перевірити одразу не змогли, бо не мали алкотестера. Тож повезли учасника аварії до лікарні – робити експертизу.

Кореспондент ТСН Наталія Ярмола

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація