Під Києвом п'яна жінка на позашляховику потрощила Lanos і ледь не вбила людей, втікаючи з місця ДТП

В авто у жінки виявили зброю, якою вона погрожувала всіх постріляти.

Біля містечка Вишгород під Києвом сталася серйозна ДТП за участю позашляховика Toyota, за кермом якого перебувала п'яна жінка-водій.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook постраждалий у аварії пасажир Daewoo Lanos Володимир Шамша.

"Ми з друзями їхали набережною міста Вишгорода з боку Києва в сторону дамби, їхали не поспішаючи, км десь 50-60, в правому ряду, і раптом ми відчуваємо удар ззаду, який прийшовся в задню ліву частину автомобіля. В нашому "Ланосі" було п'ять пасажирів, я сидів ззаду ліворуч і зламав собою водійське сидіння, Микола, який сидів ззаду праворуч, зламав головою передній правий підголівник", - розповів чоловік.

За словами очевидців, жінка на позашляховику мчала позаду легковика зі швидкістю близько 150 км/годину і після зіткнення навіть не поцікавилася станом потерпілих.

"Ще коли ця п'яна мразь хотіла виїхати з місця ДТП, її намагалися зупинити люди і відкрити двері, вона, не вийшовши з машини, почала здійснювати спроби виїхати, але небайдужі люди (а їх було багато, була пробка на зустрічних смугах руху, і за це їм велике людське спасибі !!!), намагалися її зупинити, це відбувалося на моїх очах, одні порізали два задніх колеса, інші ж намагалися розбити скло, щоб зупинити цю тварину", - додав Шамша, зазначивши, що жінку-таки затримали на КПП Дніпровської ГЕС.

Після цього, додав він, на місце ДТП приїхав чоловік лихачки, який намагався "розрулити" ситуацію.

"Спочатку йому хотілося, щоб за його спиною на КПП закрили двері, думаю для того, щоб домовитися з співробітниками поліції, потім, вже в лікарні, куди привезли даму на освідування щодо наявності алкоголю (в її крові виявилося 2,1 проміле) він мав тривалу розмову зі слідчим Вишгородського РУВС, з подальшим обміном номерами телефонів, потім він із його дружком, який під'їхав на "Ауді А8", зайшли в лікарню, думаю, що для "вирішення питань" із керівництвом лікарні...", - наголосив постраждалий у ДТП.

Окремо він зауважив, що правоохоронці знайшли в Toyota травматичну зброю з дозволом на носіння на ім'я жінки, якою вона, за його словами, одразу після аварії, обіцяла постріляти людей, які намагаються її зупинити зі втечі з аварії.

Нагадаємо, раніше у Києві п'яні молодики влаштували масштабну ДТП і погрожували поліції. У водія позашляховика, який за непідтвердженими даними є сином депутата, не знайшли водійські права.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація