Під Києвом відтворили трагічну ДТП із онуком екс-глави СБУ та пенсіонером

Під Києвом відтворили трагічну ДТП із онуком екс-глави СБУ та пенсіонером

Під Києвом відтворили трагічну ДТП із онуком екс-глави СБУ та пенсіонером

Thumbnail for "12_скутер"

Вдова каже, що версія молодого водія "Мерседесу" відрізняється від свідчень усіх очевидців.

В елітному передмісті Києва відбувся слідчий експеримент з відтворення ДТП, що сталася два місяці тому за участі 20-річного онука колишнього очільника СБУ Володимира Радченка. В цій аварії загинув 62-річний пенсіонер Валерій Мошихін, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

На слідчий експеримент водій "Мерседеса" запізнився. Він знову був у чорних окулярах, не поспішав, курив і на вдову не звертав жодної уваги. Вона зізналася, що ніхто впливової родини їй не висловив навіть співчуття. "Я не вірю у справедливість. Тут великі зв'язки. Єдина в мене зараз мета – це щоб не зробили мого чоловіка цапом-відбувайлом, що він іще й винним залишиться", - каже Ольга.

У передмісті Києва відтворили смертельне ДТП за участю онука екс-очільника СБУ

У передмісті Києва відтворили смертельне ДТП за участю онука екс-очільника СБУ

Адвокат заборонив журналістам зйомку. Для відтворення обставин ДТП поліція перекрила Старообухівську трасу, якою щодня їздить президент. Свої дії під час аварії Радченко показував на "Тойоті". Жодних коментарів ані він, ані його друг, який був у машині в момент ДТП, не дають. Адвокат лише погрожує позовом про захист честі і гідності свого підзахисного. "Він не буде спілкуватися. Це крапка. Закінчиться слідство, все буде видно. Вам треба шоу зробити? І взагалі – людині ще жити! Навіщо ви це робите?", - сказав він журналістам.

Коментує обставини 2-годинного відтворення вдова. "Пасажир скутера розповідає, що вони їхали, як належить, і що удар у бік прийшовся. А вони показують, що під якимсь кутом. Що за великим рахунком не водій "Мерседеса" в'їхав у скутер, а скутер сам врізався в машину", - каже вона. Такі свідчення суперечать іншим. Водій "Хонди", в яку "Мерседес" врізався після зіткненням зі скутером, уже говорив, що позашляховик виїхав на зустрічну смугу і на червоне світло. Про це каже і товариш загиблого пенсіонера, який разом з ним був на скутері.

Цей чоловік дивуються, чому на такій VIP-трасі немає жодної камери спостереження. Каже, того ранку на перехресті чергували дві поліцейські машини, а по трасі мав проїжджати президентський кортеж. Але правоохоронці начебто нічого не бачили. Слідчі тим часом з'ясовують, хто винен. Проводитимуть ще авто-технічну експертизу та експерименти з іншими учасниками ДТП. Як довго це триватиме, говорити не беруться.

Кореспондент ТСН Валентина Мудрик

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація