Під Києвом виявили величезний підземний бункер із бронетранспортером, купою зброї та боєприпасів

Схованку знайшли на території дачного поселення у Бориспільському районі.

На території однієї із дач у Бориспільському районі неподалік Києва правоохоронці виявили підземний бункер, а в ньому – бронетранспортер, величезний арсенал зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"Під час обшуку, який проводився із залученням фахівців вибухово-технічної служби та кінологічного центру, правоохоронці виявили 60 предметів, зовні схожих на ракети до установок "Град", 2 предмети, схожі на знаряддя до БМП (бойової машини піхоти), 4 предмети, схожі на боєприпаси до ПЗРК (переносного зенітно-ракетного комплексу), близько 200 одиниць зброї, схожих на протитанкові міни, СПГ (станковий протитанковий гранатомет), РПГ (ручний протитанковий гранатомет) та бронебійні снаряди. Також у приміщенні виявлено бронетранспортер", – ідеться в повідомленні.

Нині правоохоронці проводять обшуки. Зброю та набої відправлять на експертизу. Уже відкрили кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Також встановлюють, звідки взагалі взявся цей величезний арсенал зброї.

Повʼязані теми:

Наступна публікація