Після багатогодинних заторів кияни "виливають" злість та жаліються у соцмережах

Після багатогодинних заторів кияни "виливають" злість та жаліються у соцмережах

Кияни розповіли, як і скільки просиділи у заторі

Кияни просиділи у заторі майже добу.

Майже цілу добу кияни намагалися дістатися додому. Пережитим - діляться у мережі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Над вечір уже багато киян пересувались і на бігових лижах, і  на сноубордах, діти - на собачих упряжках.  Пощастило також власникам снігоходів.

Фото: Снігопад перетворив Київ на декорації голлівудського блокбастера

"Сусіди не приїхали додому ще зі вчора. Стоять на Туполева з вечора. Чоловік з "Мінської" йшов пішки на Виноградар. О першій ночі. Від "Каравана" все стояло! Щойно прийшов пішки на "Мінську", - пише киянка.

"Я 5 годин простояв на Московському мосту".

"Проспект Перемоги. Стою зі вчорашнього вечора. Вранці ходив за бензином. Сусіди розбираються відбійник. І це все на фоні плаката "Любіть Україну".

На проспекті Перемоги люди стояли понад 18 годин. Від  6 вечора і до 12 ранку. Змерзли, зголодніли, по черзі розминалися. Дехто здавався і втрачав надію

"Чоловік  простояв у заторі до 3.00, додому так і не дістався, поїхав ночувати у найближчий готель", - жаліється киянка.

Хто залишився - до ранку не витримує. Порятунку тут так і не дочекалися. Беруть ініціативу у свої руки і починають розбирати відбійник, аби поїхати у зворотному напрямку.

Не втрапити у затор - це ще не запорука благополучного повернення додому. Виїхати не могли навіть там де дорога була вільною – застрягають машини.

Увечері між машинами зручніше вирулювати хіба що на снігоході. А вже під ранок в інтернеті почалися і веселі інтернет-жаби. І веселі зимові розваги. За такої погоди на сноуборді можна проїхатися навіть Андріївським узвозом. 

Кореспондент ТСН Ольга Нескородяна

Незвичайні способи пересування використали кияни

Незвичайні способи пересування використали кияни

Повʼязані теми:

Наступна публікація