Плани Кличка: мер перетворить Гідропарк на "Діснейленд" та випустить власну мем-книгу

Плани Кличка: мер перетворить Гідропарк на "Діснейленд" та випустить власну мем-книгу

Фото: УНІАН

Кличко зазначив, що наразі ведуться переговори щодо реконструкції Гідропарку

Мер Києва Віталій Кличко планує провести реконструкцію столичного Гідропарку. Про це він заявив в ефірі програми Сніданок з 1+1.

Адже, за словами мера, споруди, які розташовані на території Гідропарку навіть не нагадують ресторани, а скоріше МАФи. Тож, мер планує провести реконструкцію рекреаційної зони.

"Ми зараз ведемо переговори  для того, щоб з Гідропарку зробити український "Діснейленд". Парк відпочинку з дітьми" - заявив Кличко.

При цьому, мер наголосив, що оновлений Гідропарк буде навіть кращим за парк ім. М.Горького в Харкові, який Кличко відвідав під час свого останнього візиту.

Наприкінці мер пообіцяв все ж презентувати книгу із своїми висловами, які за його словами, допомагають на посаді мера.

Нагадаємо, у Києві цього року планують провести капітальний ремонт 44 доріг. Задля цього у столиці збільшили фінансування. За словами мера Віталія Кличка, у столиці є дороги, які не ремонтувалися останні 30 років. Тож, як зазначив Кличко, розмір коштів на ремонт столичних доріг збільшили на 30% у цьому році.

Відтак, за словами мера, перші відремонтовані дороги кияни зможуть побачити вже за кілька місяців – у липні. Зокрема, ремонт буде проведено на бул. Т. Шевченка, пр. Перемоги та вул. Великій Васильківській, О. Теліги.

Окрім того, Кличко розповів і про облаштування у місті парків, скверів та дитячих майданчиків. Що ж стосується дитячих майданчиків, то Віталій Володимирович заявив, що в цьому році налаштований побудувати їх ще більше, ніж минулого. Тобто, більше двохсот.

Повʼязані теми:

Наступна публікація