Подруга горе-матері звинуватила її у бажанні вбити своїх дітей

Подруга горе-матері звинуватила її у бажанні вбити своїх дітей

Влада Подчапко / Фото: ВКонтакте/Владислава Подчапко

Жінка показала листування з Владою Подчапко, датоване 5 грудня. 

Подруга горе-матері, яка заморила своїх дітей голодом, дала свідчення щодо справи уповноваженому з прав дитини Миколі Кулебі.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, додавши відео розмови.

"Ми думаємо, що Влада свідомо хотіла вбити дітей" - повідомила подруга горе-матері.

Жінка зауважила, що  разом з спільними друзями була впевнена в абсолютній адекватності та порядності Владислави Подчапко. Також вона зізналася, що горе-матір благала врятувати її старшу донечку, у якої нібито був страшний діагноз і постійно просила у них гроші на лікування. Згодом виявилося, що Владислава займалася шахрайством.

Окрім того, подруга горе-матері Катя показала Миколі Кулебі листування з Владою, датоване 5 грудня. 

"У той час, коли її син вже помер з голоду, а донька була ледве жива, дівчина запрошувала її та подруг у гості", - написав він. 

Як раніше повідомлялося, у Києві сталася жахлива трагедія -  жінка залишила двох малих дітей удома на дев'ять днів без догляду. Її 1-річний син загинув, а за життя його 2-річної сестрички боролися медики. Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба згодом повідомив подробиці допиту горе-матері у прокуратурі. За словами жінки, вона не думала, що діти можуть померти. Суд обрав для жінки запобіжний захід у вигляді 2 місяців тримання під вартою без права на заставу, їй загрожує ув'язнення на 8 років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація