Подвійна ДТП у Києві: Opel зухвало розвернувся через подвійну смугу, а джип протаранив велосипед

У двох аваріях майже одночасно постраждали чотири авто.

У Києві на вулиці Щусєва поблизу станції метро "Сирець" сталися одразу дві серйозні ДТП.

Як повідомляє Магнолія.ТВ, відстань між аваріями становить приблизно 50 метрів.

"За словами інспектора, перша аварія сталася в напрямку Сирця. Велосипедист, якому близько 60-65 років, рухався у крайній правій смузі, а Toyota їхала у середній смузі. У якийсь момент водій не впорався із керуванням, зачепив джип, упав", - розповів очевидець із місця події і додав, що велосипедиста забрали до лікарні із травмою голови.

Проте буквально через 5 хвилин за цією аварією сталася інша.

"У напрямку Сирця рухався Opel червоного кольору. Водій побачив "тягнучку" і вирішив через осьову поїхати у бік вулиці Олени Теліги, тож сміливо почав розвертатися через подвійну смугу", - зазначив інформатор.

За його словами, водій нібито не побачив, що крайньою лівою смугою рухається Daewoo Lanos, водій якого не встиг зреагувати на маневр.

У результаті зіткнення "Деу" збив передню частину "Опеля" і влетів у припаркований "Ніссан", у якому, на щастя, у цей момент не було водія. Як з'ясувалося, водії серйозно не постраждали, лише отримали садна та забої.

Окремо повідомляється, що унаслідок ДТП утворився затор в обидві сторони – з одного боку через аварії, а з іншого – через ремонтні роботи на дорозі.

Нагадаємо, раніше у центрі Києва Mercedes потужно протаранив Daewoo Lanos, загинула дівчина. Трагедія сталася через порушення ПДД.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація