Поліція затримала пенсіонера-бешкетника, який анонімно повідомляв про замінування

Поліція затримала пенсіонера-бешкетника, який анонімно повідомляв про замінування

Фото: pixabay.com

Раніше заявник уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення аналогічних правопорушень.

У Києві правоохоронці затримали  66-річного киянина, який напередодні анонімно повідомляв про загрозу вибуху.

Чоловік був вдома, коли до нього завітала поліція, повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

"Анонімне повідомлення про замінування Святошинського управління поліції столиці надійшло ввечері. На місце негайно виїхали фахівці вибухотехнічної і кінологічної служб та МНС. Спеціалісти-вибухотехники провели ретельний огляд приміщення та прилеглої території. Жодних вибухових пристроїв і речовин не виявили, евакуація не проводилася", - йдеться у повідомленні.

Згодом правоохоронці встановили особу, яка телефонувала. Чоловіка доправили до управління поліції, але, зважаючи на стан алкогольного сп'яніння, чітко пояснити свій вчинок він не зміг.

"Правоохоронці з'ясували, що раніше заявник уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення аналогічних правопорушень і проходив лікування у спеціалізованих закладах", - додали у поліції.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "За відомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності".

У рамках досудового розслідування киянину буде призначена психіатрична експертиза. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, сьогодні, 20 жовня, у Києві невідомі на телефонний номер 102 повідомили про замінування будинку КМДА, будівлі Соломенської райдержадміністрації та Святошинського управління теплових мереж. Наразі вибухотехнічні служби перевіряють інформацію без евакуації персоналу вказаних будівель. Аноніми, які повідомили про "замінування", встановлюються.

Повʼязані теми:

Наступна публікація