Полісмен, якого затримували за п'яне водіння, став заступником глави районної поліції Києва

Дата публікації
Перегляди
6341
Час на прочитання
3 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber

Волонтер закликав Деканоідзе відреагувати на підвищення скандального Малька. 

Екс-начальник сектору розшуку транспортних засобів Подільського відділу поліції Києва В'ячеслав Малько, якого раніше затримували за їзду у нетверезому стані, отримав посаду заступника глави районного управління поліції.

Про це повідомив відомий волонтер Роман Синіцин.

Патрульний екіпаж затримав Малька у Києві ще 22 червня. У правоохоронців виникла підозра, що водій авто Range Rover вживав спиртне чи наркотичні засоби через характер руху транспортного засобу.

"За кермом автомобіля перебував Начальник сектору розшуку транспортних засобів Подільського відділу поліції Малько В'ячеслав Володимирович. Патрульні його впізнали, проте Малько стверджує, що він безробітний і це зафіксовано в процесуальних документах. Відбувається словесна перепалка, Малько лізе на поліцейських з кулаками, до нього застосовують спецзасіб – кайданки", - йдеться у блозі Синіцина на "Українській правді".

Фото та відео інциденту були опубліковані у соцмережах.

 

Вночі київські патрульні затримали нетверезого співробітника поліції

Вночі київські патрульні затримали нетверезого співробітника поліції

Окрім цього, у патрульних викликало підозру свідоцтво про реєстрацію Range Rover, адже документ містив ознаки підробки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, автомобіль евакуювали на штраф-майданчик, а саме свідоцтво було вилучене.

Наступного дня Мальку повернули свідоцтво про реєстрацію позашляховика, підроблений техпаспорт та автомобіль, а інформацію про подію не внесли до ЄРДР. За даними Синіцина, 8 липня суддя Юлія Зарицька скасувала протокол по 130 статті КУпАП (керування ТЗ в стані алкогольного сп'яніння) стосовно Малька.

Минулого тижня Малько отримав підвищення на посаді.

"Ну і традиційна "вішенка на тортик". Тиждень тому Начальник Подільського управління Поліції Іщенко Владислав Миколайович – підвищує Малька і призначає своїм замом і начальником Кримінального розшуку Подільського району", - додав волонтер.

Примітно, що кілька років тому авто, за кермом якого перебував Малько, було затримане та доправлене на штрафмайданчик ДАІ Подільського району.

"Тоді також вилучався техпаспорт і його долучили до провадження як речовий доказ. Він має зберігатися з матеріалами, оскільки був визнаний підробленим. Range Rover теж арештований і мав би бути на штраф-майданчику. Реального власника машини нам знайти так і не вдалось, зареєстрована вона у Донецьку. Невідомо чи існує реальний власник у природі, машина цілком може бути краденою в Україні або закордоном, а номери вузлів та агрегатів "перебитими", - додав він.

Також волонтер у Facebook закликав главу Нацполіції України Хатію Деканоідзе відреагувати на інформацію щодо Малька.

Як повідомлялося раніше, 22 липня  київські патрульні затримали нетверезого водія Range Rover, який виявився співробітником Подільського управління поліції. Вони побачили, що позашляховик на великій швидкості здійснює різкі манери. Коли ж зупинили автівку, їхній колега із товаришем почав кидатися на них, потім заперечувати, що був за кермом, і звинувачувати патрульних у крадіжці 100 доларів.
 

Повʼязані теми:

Наступна публікація