Попов попросив киян пересісти на громадський транспорт

Попов попросив киян пересісти на громадський транспорт

Попов закликає киян користуватися громадським транспортом

Голова КМДА запевняє, що автобусний парк Києва вже працює на повну потужність.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов закликає автомобілістів Києва під час надзвичайної ситуації користуватися громадським транспортом.

Як повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації, про це він сказав сьогодні під час наради щодо ситуації на дорогах.

Попов дав доручення максимально акумулювати роботи міських служб для поліпшення пропускної спроможності найбільш інтенсивних місць руху транспорту. Так, за даними КМДА, снігоприбиральна техніка буде направлена для розширення проїжджих частин, зокрема, вулицями: Борщагівська, Автозаводська, Дружби Народів.

При цьому голова КМДА зазначив, що "особисто оглянув всі в'їзди в місто, там зараз ситуація стабілізувалася. Нормально рухаються і мости". Втім, визнав він, є досить багато ділянок, як в центрі, так і на околицях міста, рух на яких ускладнено через сніг і роботи снігоприбиральної техніки.

"Я звертаюся до всіх автомобілістів з проханням за змогою відмовитися сьогодні і завтра від пересування приватним транспортом і скористатися громадським. Тим більше, що автобусний парк Києва вже працює на повну потужність", - заявив Попов.

Також голова КМДА звернувся до Головного управління ДАІ в місті Києві з проханням сприяти розблокуванню центру міста, координувати рух і допомагати водіям.

Як відомо, за даними сайту "Яндекс.Пробки", сьогодні вранці у Києві були сильні затори - 10 балів за десятибальною шкалою.

У той же час громадським транспортом кияни також не могли нормально доїхати, оскільки доводилося вистоювати величезні черги, щоб потрапити на маршрутку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація