Поранена жінка і побитий офіціант. З'явилися подробиці стрілянини у київському ресторані

Поранена жінка і побитий офіціант. З'явилися подробиці стрілянини у київському ресторані

Поранена жінка і побитий офіціант. З'явилися подробиці стрілянини у київському ресторані

Фото: ТСН

Хуліган лаявся та стріляв у повітря. 

На столичному Печерську мешканець будинку, у якому розташовано ресторан, влаштував стрілянину. Таким чином чоловік вимагав тиші о дев'ятій вечора, хоча так званий "закон проти шуму" в цей час іще не діяв, йдеться в сюжеті ТСН.19:30. 

Елітний житловий комплекс на Печерську. Тут мешкають відомі та заможні кияни. Однокімнатна квартира тут коштує від трьох мільйонів гривень. В одному з ресторанів на території закритого комплексу святкувала день народження Валерія.

"Нас було 37 дівчат. Всі багатодітні мами", - розповідає дівчина.

Вона каже, що із гостями співали в караоке та заздалегідь домовилися з керівництвом закладу, що завершать вечірку об одинадцятій вечора. Але близько дев'ятої в ресторані з'явився неочікуваний гість. На плечі в нього висіла рушниця, а в руці він тримав пістолет. Невідомий агресивно вимагав тиші.

Валерія  розповідає, що вони не відразу зрозуміли всю серйозність ситуації і навіть подумали, що це частина якогось шоу.

"Він кричав, що я хочу спати. Але це було 21:30. Він місцевий. Проживає в цьому будинку десь на 4-му поверсі", - пояснила іменинниця.

Чоловік стріляв у повітря та вдарив зброєю по обличчю офіціанта. Працівники ресторану викликали поліцію та охорону VIP-комплексу. Коли почала підходити охорона,  він втік.

Свідок інциденту Олена, яку розлючений чоловік застав на вулиці, отримала поранення.

"На руках була рана. А у знайомої нога", - розповіла вона. 

Керівник ресторану коментувати інцидент ТСН відмовився.

"Я навіть не бачив і не знаю. За великим рахунком, нічого не відбулося", - сказав він.

Власник ресторану - дружина одного з колишніх очільників прокуратури Київщини. У комплексі охорона пильнує спокій мешканців, то ж поспілкуватися з тими, хто живе поруч із рестораном, знімальній групі не вдалося.

Іменинниця та гості вже написали заяву в поліцію. Чоловіка розшукують.

"Я мати чотирьох дітей. Для мене це шок. Я досі не можу прийти в себе. Це могло горем закінчитись", - пояснює постраждала.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею хуліганство.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська.

Вимагав тиші: у столиці мешканець будинку, у якому розташовано ресторан, улаштував стрілянину

Вимагав тиші: у столиці мешканець будинку, у якому розташовано ресторан, улаштував стрілянину

Нагадаємо, у Києві чоловік влаштував стрілянину у ресторані на Печерську, поранивши двох жінок. За словами очевидців, чоловік зі зброєю зайшов у ресторан і, нецензурно лаючись, здійснив кілька неприцільних пострілів та зник із місця події на автомобілі.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація