Правоохоронці розкрили жорстоке вбивство відомої стилістки Катерини Положай

Правоохоронці розкрили жорстоке вбивство відомої стилістки Катерини Положай

Правоохоронці розкрили жорстоке вбивство відомої стилістки Катерини Положай

Фото: Facebook/Ekaterina Polozhay

Зухвалому вбивці "світить" до 15 років в'язниці.

У Києві розкрили жахливе вбивство 38-річної директора салону краси Катерини Положай, яке сталося у листопаді минулого року.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури столиці.

"За результатами проведення широкого комплексу слідчих та негласних слідчих (розшукових) дій за підозрою у вчиненні вказаного злочину працівниками поліції затримано колишнього чоловіка загиблої", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні, 28 березня, зловмиснику повідомили про підозру в умисному убивстві.

За даними "Страна.ua", із колишнім чоловіком, 42-річним Рустамом, Катерина Положай розлучилася за тиждень до смерті. Друзі загиблої також розповіли, що колишній чоловік шалено ревнував свою дружину і навіть піднімав на неї руку, через це жінка і зважилася на розірвання шлюбу. Але запальний кавказець не зміг пробачити екс-дружині розлучення і прийшов до її салону, щоб з'ясувати стосунки, що закінчилося трагедією.

До того ж джерела видання запевнили, що колишній чоловік Положай уже в усьому зізнався, наразі йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, наприкінці листопада 2015 року у Києві жорстоко вбили відому стилістку Катерину Положай. Жінку із численними колото-різаними ранами знайшли у власному салоні у центрі столиці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація